Handelsbanken Svensk kontorsrörelse

Förmögenhetsrådgivare Ystad

Vi söker dig som drivs av att göra affärer, har ett genuint intresse för kundrelationen och som vill utvecklas inom Förmögenhetsrådgivarrollen!

Om jobbet

Hos oss får du arbeta självständigt i en positiv miljö som tar till vara på din kompetens och uppmanar dig till fortsatt personlig utveckling. Vill du arbeta i ett team präglat av affärsglädje, engagemang och driv är våra kontor rätt för dig. Hos oss på Handelsbanken välkomnas du till en verksamhet som präglas av engagemang, hög kompetensnivå och samverkan.

Nu söker vi efter en förmögenhetsrådgivare till kontoret i Ystad.

Om tjänsten och rollen

Dina arbetsuppgifter kommer till stor del innebära att arbeta aktivt och proaktivt med egen kundstock, utåtriktat mot både befintliga och helt nya kunder. Din egen ambitionsnivå, drivkraft och handlingsplan kommer att vara avgörande för din personliga utveckling och framgång.

Du kommer att arbeta i en marknad med god potential till nya affärer, både med befintlig kundstock och med nya kunder.

Kvalifikationer

Du har rådgivarlicenser och jobbar idag som förmögenhetsrådgivare alternativt som privatrådgivare. 

Du har god ordning och reda, är en lagspelare som tar ansvar, sprider glädje och positivitet för att bidra till en härlig arbetsmiljö. I bankens förflyttning är förändrade arbetssätt och nya verktyg en självklarhet för dig att ta till sig och arbeta med.

En relevant utbildning från Universitet/Högskola alternativt yrkesutbildning inom bank är meriterande. 

För att arbeta hos oss behöver du även kunna kommunicera obehindrat på svenska i tal och skrift. Andra språkkunskaper utöver svenska är meriterande.

Vi erbjuder

* Work-life balance

* Hälso- och friskvård

* Tjänstepension och försäkring

* Personal-, lunch- och föräldraförmåner samt rådgivning

* Trygg- och stabil arbetsgivare

* Individuella utvecklingsmöjligheter

* Spännande och utmanade arbetsuppgifter 

Om Handelsbanken

Handelsbanken är en långsiktig och engagerad arbetsgivare. Vårt sätt att bedriva bank bygger framförallt på att vi har stor tilltro och respekt för den enskilde individen – både för våra kunder och medarbetare. Vi är en decentraliserad organisation där du får ett stort eget ansvar.

Vår företagskultur genomsyras av långsiktiga relationer, personlig utveckling och mötet mellan människor. Det lägger grunden för att vår verksamhet bedrivs på ett ansvarsfullt, hållbart och framgångsrikt sätt.

När vi rekryterar söker vi efter personer som delar bankens grundläggande värderingar. Målet är att vi ska spegla det samhälle vi verkar i. Tillsammans är vi en mix av människor, kompetens och erfarenhet som bidrar till en kreativ och dynamisk arbetsmiljö med framtiden i fokus.

Sista ansökningsdag: 2023-10-15

Självklart vet vi att du är unik med dina erfarenheter samt dina personliga egenskaper och vi ser fram emot att höra vad du kan bidra med i denna roll! Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Välkommen med din ansökan.

För mer information kontakta:

Ellen Paulin, Rekryterare, ellen.paulin@handelsbanken.se

Pia Håkansson, HR-partner, pia.hakansson@handelsbanken.se

Vi vill tacka för ditt intresse och önskar dig en fortsatt trevlig dag.

Här Handelsbanken som arbetsgivare | Handelsbanken kan du läsa mer om att arbeta hos oss, ta även gärna del av vårt flöde på LinkedIn.

 

 

 

 

 

 

 

Handelsbanken Karriärföretag 2023

Dela på:

Län:

  • Skåne

Sista ansökningsdag:

2023-10-15

Arbetsplats/placeringsort:

Ystad

Företagets hemsida:

http://www.handelsbanken.se