Handelsbanken Svensk kontorsrörelse

Rådgivare Åmål

Om jobbet

Hos oss får du arbeta självständigt i en positiv miljö som tar till vara på din kompetens och uppmanar dig till fortsatt personlig utveckling. Vill du arbeta i ett team präglat av affärsglädje, engagemang och driv är vårt kontor i Åmål rätt för dig. Hos oss på Handelsbanken välkomnas du till en verksamhet som präglas av engagemang, hög kompetensnivå och samverkan.

Nu söker vi rådgivare till vårt kontor i Åmål.

Arbetsbeskrivning

Som rådgivare arbetar du med kundens hela bankaffär vilket ger dig goda möjligheter att utveckla ditt affärsmannaskap. Du får ett stort eget mandat att utveckla affären med befintliga och potentiella kunder, inom ramen för Handelsbankens riktlinjer.

Tjänsten innebär ett omväxlande och utmanande arbete där du utifrån din egen individuella handlingsplan arbetar med stor frihet under ansvar, och har stora möjligheter att påverka din egen utveckling inom Handelsbanken. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som gillar relationer, är ansvarstagande, utåtriktad och tycker om att göra affärer.

Du är strukturerad och noggrann samtidigt som du är flexibel, då rutiner och verktyg inom banken utvecklas i snabb takt.

Du trivs i en miljö där du träffar kunder, bygger förtroende och långsiktiga relationer.

Du har en positiv inställning och ett brinnande intresse för ekonomi, samt en förståelse för vad som driver en hållbar utveckling.

Att du har Swedseclicenser för bolån och investeringsrådgivning är meriterande.

En relevant utbildning från Universitet/Högskola alternativt yrkesutbildning inom bank är meriterande. 

För att arbeta hos oss behöver du även kunna kommunicera obehindrat på svenska i tal och skrift. Andra språkkunskaper utöver svenska är meriterande.

Vi erbjuder

* Work-life balance

* Hälso- och friskvård

* Tjänstepension och försäkring

* Personal-, lunch- och föräldraförmåner samt rådgivning

* Trygg- och stabil arbetsgivare

* Individuella utvecklingsmöjligheter

* Spännande och utmanade arbetsuppgifter

Om Handelsbanken

Handelsbanken är en långsiktig och engagerad arbetsgivare. Vårt sätt att bedriva bank bygger framförallt på att vi har stor tilltro och respekt för den enskilde individen – både för våra kunder och medarbetare. Vi är en decentraliserad organisation där du får ett stort eget ansvar.

Vår företagskultur genomsyras av långsiktiga relationer, personlig utveckling och mötet mellan människor. Det lägger grunden för att vår verksamhet bedrivs på ett ansvarsfullt, hållbart och framgångsrikt sätt.

När vi rekryterar söker vi efter personer som delar bankens grundläggande värderingar. Målet är att vi ska spegla det samhälle vi verkar i. Tillsammans är vi en mix av människor, kompetens och erfarenhet som bidrar till en kreativ och dynamisk arbetsmiljö med framtiden i fokus.

Sista ansökningsdag: 2023-10-08

Självklart vet vi att du är unik med dina erfarenheter samt dina personliga egenskaper och vi ser fram emot att höra vad du kan bidra med i denna roll! Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Välkommen med din ansökan.

För mer information kontakta:

Ellen Paulin,Rekryterare ellen.paulin@handelsbanken.se

Sara Marmefelt,HR-partner sara.marmefelt@handelsbanken.se

Vi vill tacka för ditt intresse och önskar dig en fortsatt trevlig dag.

Här Handelsbanken som arbetsgivare | Handelsbanken kan du läsa mer om att arbeta hos oss, ta även gärna del av vårt flöde på LinkedIn.

 

Handelsbanken Karriärföretag 2023

Dela på:

Län:

  • Västra Götaland

Sista ansökningsdag:

2023-10-08

Arbetsplats/placeringsort:

Åmål

Företagets hemsida:

http://www.handelsbanken.se