Handelsbanken Sverige

Licensierad Förmögenhetsrådgivare

Söker du en rådgivande tjänst inom bank? Har du erfarenhet av förmögenhetsrådgivning, gillar att göra affärer och utveckla nya och befintliga kundrelationer? Hos oss på Handelsbanken välkomnas du till en verksamhet som präglas av engagemang, hög kompetensnivå och samverkan.

Din roll & teamet
Som förmögenhetsrådgivare på ett av våra bankkontor i Stockholm kommer du att ansvara för att driva kontorets sparaffär. Detta dels genom att prospektera nya kunder, ha egna kundmöten och även genom att inspirera och stötta kollegor till intressanta affärer. För att stödja och utveckla kundens hela affär kommer du även skapa nätverk med våra specialister till exempel inom Private banking- och tjänstepensionsområdet. Dina kundmöten sker digitalt eller på plats, oftast på svenska men ibland också på engelska. Utifrån din egen individuella handlingsplan arbetar du med frihet under ansvar och har stora möjligheter att påverka din egen utveckling inom Handelsbanken.

Din profil
Vi söker dig som har en vilja att göra affärer utifrån kundens behov, som är nyfiken på andra människor och som aktivt vill ta kontakt med befintliga och nya kunder. Du är bekväm med att fatta beslut och presentera egna lösningar. Samarbete är viktigt och därför har du en vilja att nå både dina egna och gruppens mål och siktar alltid mot att överträffa dem.

  • Du innehar Swedseclicens för Rådgivning och Bolån samt Försäkringsdistribution
  • Du har några års erfarenhet av att jobba rådgivande med kundgruppen förmögna kunder.
  • Du har god kommunikationsförmåga på svenska i tal och skrift samt på grundläggande nivå i engelska. Andra språkkunskaper är meriterande.
  • Du känner dig bekväm med digitala verktyg och har en god förmåga att ta dig an systemstöd
  • Det är meriterande om du har en eftergymnasial utbildning från högskola/universitet inom ekonomi, alternativt en yrkesutbildning inom ekonomi.

Om Handelsbanken
Handelsbanken är en långsiktig och engagerad arbetsgivare. Vårt sätt att bedriva bank bygger framförallt på att vi har stor tilltro och respekt för den enskilde individen – både för våra kunder och medarbetare. Vi är en decentraliserad organisation där du som medarbetare får ett stort eget ansvar. Långsiktiga affärsrelationer, lågt risktagande och kostnadsmedvetenhet är hörnstenar i Handelsbankens företagskultur och lägger grunden för att vår verksamhet bedrivs på ett ansvarsfullt, hållbart och framgångsrikt sätt. Vi på Handelsbanken har som mål att vara och uppfattas som den mest hållbara banken. Det innebär bland annat att vi strävar efter att våra medarbetare ska spegla den marknad som vi verkar i – med olika bakgrund, kompetens och arbetslivserfarenhet samt olika sätt att tänka och lösa problem och när vi rekryterar nya medarbetare söker vi efter personer som delar bankens grundläggande värderingar.

 

Sista ansökningsdag: 27 september 2023
Urval och intervjuer kommer att ske löpande, ansök därför gärna så snart som möjligt.

 

För information: 
Sofie Wulfner, HR Business Partner Handelsbanken, 073 035 28 90
Emelie Stark Forne, HR Business Partner Handelsbanken, 073 023 06 94

 

#LI-SW1

Handelsbanken Karriärföretag 2023

Dela på:

Län:

  • Stockholm

Anställningstyp:

Provanställning

Anställningsgrad:

Heltid

Seniority level:

Mid_senior_level

Sista ansökningsdag:

2023-09-27

Arbetsplats/placeringsort:

Stockholm, Sweden

Kontaktpersoner:

Emelie Stark Forne, HR Handelsbanken

mob: +46 73 023 06 94

Sofie Wulfner, HR Handelsbanken

mob: +46 73 035 28 90

Företagets hemsida:

http://www.handelsbanken.se