Handelsbanken Tech, data & innovation

Cobolutvecklare till Utlåningsaffären

Vi söker dig som är cobolutvecklare och vill vara med att driva vår utlåningsaffär framåt. Tjänsten är placerad på vårt kontor i centrala Stockholm och området applicerar flexibelt arbetsliv vilket ger dig möjlighet att kombinera hemarbete med arbete på kontoret utifrån verksamhetens behov.

Om tjänsten och rollen

Vi är ca 85 personer på området och arbetar med utveckling och förvaltning av vår utlåningsprocess. Som COBOL utvecklare kommer du ingå i ett agilt och affärnära utvecklingsteam med SAFe som ramverk. Utvecklare och verksamhet har ett tätt samarbete och tillsammans kommer ni supporta, förvalta och utveckla i våra utlåningssystem. Vi använder oss av tekniker och verktyg såsom IDz, zUnit, AQT och z/OS Connect.

Vårt arbete präglas av stort engagemang och fokus på flexibilitet och egen drivkraft.  Vi hjälps åt och bidrar med vår samlade kompetens för att kunna leverera kundvärde genom effektiva lösningar. Samarbete och att ha kul på jobbet ser vi som nyckeln till framgång.

Dina kompetenser och personliga egenskaper

Som person ser vi att du har några års erfarenhet av programmering inom Cobol och Mainframe/zOS, SQL, Batch/JCL och DB2. Vi ser gärna att du är en lagspelare med god social och kommunikativ förmåga. Du är nyfiken och intresserad av att utvecklas och lära dig nytt. Önskemål om erfarenhet av agilt arbetssätt är såklart meriterande.

Vi erbjuder

  • Trygg arbetsgivare
  • Spännande och utmanande arbetsuppgifter
  • Work-life balance
  • Utvecklingsmöjligheter
  • Hybridarbete
  • Sunda värderingar kring samhällsansvar och hållbarhet
  • Hälsa och friskvård
  • Tjänstepension och försäkring
  • Personal-, lunch- och föräldraförmåner samt rådgivning

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Varmt välkommen med din ansökan.

Om oss

Med över 2000 medarbetare är vi en av Sveriges största tech-organisationer. Vi tror på framtiden, lika mycket som vi är stolt över vår historia. Därför är vi ständigt på jakt efter nya förmågor som ser utmaningar och möjligheter i vårt digitaliseringsarbete. Det gäller allt från drift, underhåll och systemförvaltning till utveckling, innovation och design.

Vi är en decentraliserad organisation där du som medarbetare får ett stort eget ansvar. Långsiktiga affärsrelationer, lågt risktagande och kostnadsmedvetenhet är hörnstenar i Handelsbankens företagskultur och lägger grunden för att vår verksamhet bedrivs på ett ansvarsfullt, hållbart och framgångsrikt sätt.

När vi rekryterar nya medarbetare söker vi efter personer som delar bankens grundläggande värderingar. Målet är att våra medarbetare ska spegla det samhälle som vi verkar i – med olika bakgrund, kompetens och arbetslivserfarenhet samt olika sätt att tänka och lösa problem.

 

#LI-RK1

Handelsbanken Karriärföretag 2023

Dela på:

Län:

  • Stockholm

Sista ansökningsdag:

2023-10-04

Arbetsplats/placeringsort:

Stockholm, Sweden

Kontaktpersoner:

Marie Gustafsson

mob: 073 - 074 33 67

Företagets hemsida:

http://www.handelsbanken.se