Handelsbanken Svensk kontorsrörelse

Företagsrådgivare Nyköping/Katrineholm

Vi söker företagsrådgivare med kredit- och placeringskompetens som drivs av att träffa kunder via nätverk i den lokala marknaden!

Om jobbet

Hos oss får du arbeta självständigt i en positiv miljö som tar till vara på din kompetens och uppmanar dig till fortsatt personlig utveckling. Vill du arbeta i ett team präglat av affärsglädje, engagemang och driv är våra kontor rätt för dig. Hos oss på Handelsbanken välkomnas du till en verksamhet som präglas av engagemang, hög kompetensnivå och samverkan.

Nu söker vi Företagsrådgivare till både Nyköping och Katrineholm.  

Arbetsbeskrivning

Som företagsrådgivare arbetar du med kundföretagens hela bankaffär, vilket ger dig goda möjligheter att utveckla ditt affärsmannaskap. Du ansvarar för en egen kundstock där du förväntas göra affär, analysera kundernas verksamhet, förhandla och bygga relation inom ramen för Handelsbankens riktlinjer. Rollen är både omväxlande och utmanande och du har ett stort eget mandat att driva och utveckla din roll.

Du förväntas ta egna initiativ och verka proaktivt på den lokala marknaden för att skapa nya relationer med framtida och nya kunder.

Utifrån din egen individuella handlingsplan arbetar du med stor frihet under ansvar och har stora möjligheter att påverka din egen utveckling inom Handelsbanken.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är resultatorienterad, ansvarstagande, utåtriktad och älskar att göra affärer. Du är strukturerad och noggrann samtidigt som du är flexibel, då rutiner och verktyg inom banken utvecklas i snabb takt. Du behöver trivas i en miljö där du träffar kunder, bygger förtroende och långsiktiga relationer.

Vi förutsätter att du har en positiv inställning, god analytiskt förmåga och ett brinnande intresse för ekonomi i allmänhet och företagsekonomi i synnerhet, samt förståelse för vad som driver ett sunt och hållbart företagande.

En relevant utbildning från Universitet/Högskola alternativt yrkesutbildning inom bank är meriterande. 

För att arbeta hos oss behöver du även kunna kommunicera obehindrat på svenska i tal och skrift. Andra språkkunskaper utöver svenska är meriterande.

Vi erbjuder

* Work-life balance

* Hälso- och friskvård

* Tjänstepension och försäkring

* Personal-, lunch- och föräldraförmåner samt rådgivning

* Trygg- och stabil arbetsgivare

* Individuella utvecklingsmöjligheter

* Spännande och utmanade arbetsuppgifter 

Om Handelsbanken

Handelsbanken är en långsiktig och engagerad arbetsgivare. Vårt sätt att bedriva bank bygger framförallt på att vi har stor tilltro och respekt för den enskilde individen – både för våra kunder och medarbetare. Vi är en decentraliserad organisation där du får ett stort eget ansvar.

Vår företagskultur genomsyras av långsiktiga relationer, personlig utveckling och mötet mellan människor. Det lägger grunden för att vår verksamhet bedrivs på ett ansvarsfullt, hållbart och framgångsrikt sätt.

När vi rekryterar söker vi efter personer som delar bankens grundläggande värderingar. Målet är att vi ska spegla det samhälle vi verkar i. Tillsammans är vi en mix av människor, kompetens och erfarenhet som bidrar till en kreativ och dynamisk arbetsmiljö med framtiden i fokus.

Sista ansökningsdag: 2023-10-01

Självklart vet vi att du är unik med dina erfarenheter samt dina personliga egenskaper och vi ser fram emot att höra vad du kan bidra med i denna roll! Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan.

För mer information kontakta:

Ellen Paulin, Rekryterare ellen.paulin@handelsbanken.se

Nils-Erik Strömbom, HR-partner nils-erik.strombom@handelsbanken.se

Vi vill tacka för ditt intresse och önskar dig en fortsatt trevlig dag.

Här Handelsbanken som arbetsgivare | Handelsbanken kan du läsa mer om att arbeta hos oss, ta även gärna del av vårt flöde på LinkedIn.

 

Handelsbanken Karriärföretag 2023

Dela på:

Sista ansökningsdag:

2023-10-01

Arbetsplats/placeringsort:

Nyköping/Katrineholm

Företagets hemsida:

http://www.handelsbanken.se