Handelsbanken Tech, data & innovation

DevSecOps Engineer till Handelsbanken

Utveckla stödet för Handelsbankens kunder. Vi går genom stor förändring av vår tekniska miljö och söker nu en DevSecOps Engineer som vill förbättra våra processer.

Om teamet & rollen

Vi utvecklar systemstöd för rådgivning till bankens privat- och företagskunder, bolånemöten samt tjänster för digital signering. Du kommer få möjlighet att spela en viktig roll i bankens digitala omställning och påverka framtidens kundmöte.

Systemet som vi jobbar med är byggt i .NET och React och har många integrationer. Som medlem i vårt nystartade team kommer du få möjlighet att definiera och driva vår DevSecOps-process där vi ser ett behov av att förbättra våra automatiserade processer. Vi håller just nu på att flytta systemet till Azure och dela upp det i mikrotjänster. Vi jobbar enligt SAFe-modellen och teamen  har hög kompetens och samarbetar tätt för att lösa uppgifter tillsammans. Du erbjuds en vardag där du tillsammans med tåget ansvarar för och påverkar leveransen.

I rollen kommer du förbättra tågets CI/CD-pipeline. Du ansvarar för livscykelhantering av systemets infrastruktur, utvecklingsmiljöer och verktyg. Du får jobba med automatiserade kodanalysverktyg som SonarCloud och Mend, testautomatisering, systemprestanda, systemövervakning och larm.

Dina erfarenheter & personliga egenskaper

Vi söker dig som har teknikintresse och omvärldsbevakar. Det faller dig naturligt att dela din kunskap med dina kollegor. Du är prestigelös och gillar att samarbeta. Du motiveras av att lösa problem och processer.

Du har erfarenhet av:

 • Windows-baserad infrastruktur
 • Utveckling i C# .NET och SQL Server
 • Azure DevOps bygg- och releasepipelines med YAML och PowerShell

Det är meriterande om du har erfarenhet av DevOps-processen. Då vi samarbetar med hela koncernen behöver du behärska svenska i både tal och skrift. 

Vi erbjuder

 • Work-life balance
 • Hybridarbete
 • Hälso- och friskvård
 • Tjänstepension och försäkring
 • Personal-, lunch- och föräldraförmåner samt rådgivning

Handelsbanken ser det som viktigt att:

 • Vara en trygg arbetsgivare
 • Medarbetare får individuella utvecklingsmöjligheter
 • Erbjuda spännande och utmanade arbetsuppgifter
 • Tillsammans bidra till samhällsnytta och hållbarhet

Handelsbanken är en stabil arbetsgivare med generöst förmånspaket och det finns stora möjligheter att göra karriär inom organisationen.

Vi sitter i centrala lokaler i Stockholm och applicerar flexibelt arbetsliv vilket ger dig möjlighet att kombinera hemarbete med arbete på kontoret utifrån verksamhetens behov. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!

Om oss

Med över 2000 medarbetare är vi en av Sveriges största tech-organisationer. Vi tror på framtiden, lika mycket som vi är stolta över vår historia. Därför är vi ständigt på jakt efter nya förmågor som ser utmaningar och möjligheter i vårt digitaliseringsarbete. Det gäller allt från drift, underhåll och systemförvaltning till utveckling, innovation och design.

Vi är en decentraliserad organisation där du som medarbetare får ett stort eget ansvar. Långsiktiga affärsrelationer, lågt risktagande och kostnadsmedvetenhet är hörnstenar i Handelsbankens företagskultur och lägger grunden för att vår verksamhet bedrivs på ett ansvarsfullt, hållbart och framgångsrikt sätt. När vi rekryterar nya medarbetare söker vi efter personer som delar bankens grundläggande värderingar. Målet är att våra medarbetare ska spegla det samhälle som vi verkar i – med olika bakgrund, kompetens och arbetslivserfarenhet samt olika sätt att tänka och lösa problem.

#LI-SA1

Handelsbanken Karriärföretag 2023

Dela på:

Län:

 • Stockholm

Seniority level:

Mid_senior_level

Sista ansökningsdag:

2023-09-30

Arbetsplats/placeringsort:

Stockholm, Sweden

Kontaktpersoner:

Anders Hoff

mob: 070-6731443

Företagets hemsida:

http://www.handelsbanken.se