Handelsbanken Tech, data & innovation

Backendutvecklare för Handelsbankens mobiltjänster

Vi söker en Backendutvecklare som vill utveckla Handelsbankens växande mobiltjänster! Vårt område har helhetsansvar för mobilutvecklingen i Handelsbanken.

Om teamet och rollen

Vi jobbar tvärfunktionellt i agila team i nära samarbete affär, utveckling, test, arkitektur och design. Samarbetet präglas av hjälpsamhet, prestigelöshet och framåtanda. Tillsammans levererar vi grymma, användbara funktioner. Som Backendutvecklare kommer du att ny- och vidareutveckla vår plattform (skriven i Spring Boot och Java 11 på väg att uppgradera till Java 17), skalbar REST-arkitektur och vår molnförflyttning.

Dina kompetenser och personliga egenskaper

Vi söker dig som är driven och strukturerad. Du jobbar gärna med andra och tar egna självständiga initiativ. För rollen behöver du några års erfarenhet inom utveckling, med fokus på backendutveckling. Under dessa år har du arbetat med system med flera olika beroenden. Då vi samarbetar med hela koncernen behöver du behärska svenska och engelsk i både tal och skrift. 

Det är meriterande med en teknisk utbildning och kunskap inom Java, Spring, Spring Boot, Maven, Git, Tomcat, Cloud-lösningar samt erfarenhet av REST och SOAP-tjänster.

Vi erbjuder

  • Work-life balance
  • Hybridarbete
  • Hälso- och friskvård
  • Tjänstepension och försäkring
  • Personal-, lunch- och föräldraförmåner samt rådgivning

Handelsbanken ser det som viktigt att:

  • Vara en trygg arbetsgivare
  • Medarbetare får individuella utvecklingsmöjligheter
  • Erbjuda spännande och utmanade arbetsuppgifter
  • Tillsammans bidra till samhällsnytta och hållbarhet

Handelsbanken är en stabil arbetsgivare med generöst förmånspaket och det finns stora möjligheter att göra karriär inom organisationen.

Vi sitter i centrala lokaler i Malmö och applicerar flexibelt arbetsliv vilket ger dig möjlighet att kombinera hemarbete med arbete på kontoret utifrån verksamhetens behov.

Om oss

Med över 2000 medarbetare är vi en av Sveriges största tech-organisationer. Vi tror på framtiden, lika mycket som vi är stolt över vår historia. Därför är vi ständigt på jakt efter nya förmågor som ser utmaningar och möjligheter i vårt digitaliseringsarbete. Det gäller allt från drift, underhåll och systemförvaltning till utveckling, innovation och design.

Vi är en decentraliserad organisation där du som medarbetare får ett stort eget ansvar. Långsiktiga affärsrelationer, lågt risktagande och kostnadsmedvetenhet är hörnstenar i Handelsbankens företagskultur och lägger grunden för att vår verksamhet bedrivs på ett ansvarsfullt, hållbart och framgångsrikt sätt. När vi rekryterar nya medarbetare söker vi efter personer som delar bankens grundläggande värderingar. Målet är att våra medarbetare ska spegla det samhälle som vi verkar i – med olika bakgrund, kompetens och arbetslivserfarenhet samt olika sätt att tänka och lösa problem.

#LI-SA1

Handelsbanken Karriärföretag 2023

Dela på:

Län:

  • Skåne

Seniority level:

Mid_senior_level

Sista ansökningsdag:

2023-06-25

Arbetsplats/placeringsort:

Malmö, Sweden

Kontaktpersoner:

Jenny Godring Gullberg

mob: +46 738403398

Företagets hemsida:

http://www.handelsbanken.se