Handelsbanken

Linux Admin inom Säkerhet och Autentisering

 

Vill du arbeta Agilt och vara med att utveckla och förvalta plattformen Linux med fokus på säkerhet? Sök då rollen som Linux Admin idag. Tjänsten är placerad på vårt kontor i moderna lokaler på Gärdet, och området applicerar flexibelt arbetsliv vilket ger dig möjlighet att kombinera hemarbete med arbete på kontoret utifrån verksamhetens behov.

Om tjänsten och rollen

Området är delaktig i en stor förflyttning av dagens verksamhet till en både automatiserad och molnbaserad infrastruktur.
Vi ansvarar för all infrastruktur gällande distribuerade plattformar, Windows/Linux, vår virtualiserings-plattform, Storage samt andra komponenter på dessa plattformar.

Komponenter vi ansvarar för är databaser (DB2, SQL Server, Oracle, Postgres), MQ, Ansible, RedHat-satellit.

Vi har nu behov av att förstärka vår grupp med kompetens gällande Linux Administration specifikt gällande Säkerhet och Autentisering.

Vi erbjuder en öppen och kreativ miljö som ger alla möjligheter att utvecklas i olika roller.
Vi jobbar enligt agila principer i team med bred inriktning, där Du kommer erbjudas och få möjlighet att påverka vad vi jobbar med och naturligtvis även hur vi ska arbeta framåt.
Det finns stora möjligheter att påverka lösningar, automatiseringar samt även åt vilket håll Du vill styra din utveckling.

Dina kompetenser och personliga egenskaper

Vi söker dig som har stor kunskap om teknisk utveckling, säkerhet och autentiseringsfrågor. Du har  arbetat med Linux operativsystemet RedHat samt andra verktyg och komponenter som används på Linuxplattformen. Då vi arbetar mot hela koncernen behöver du behärska svenska och engelska i både tal och skrift.

Som person har du ett öppet och socialt sätt vilket möjliggör ett bra teamarbete. Du är nyfiken och vill ta dig an nya utmaningar och utvecklas på din arbetsplats.

Vi erbjuder

  • Trygg arbetsgivare
  • Spännande och utmanande arbetsuppgifter
  • Work-life balance
  • Utvecklingsmöjligheter
  • Hybridarbete
  • Sunda värderingar kring samhällsansvar och hållbarhet
  • Hälsa och friskvård
  • Tjänstepension och försäkring
  • Personal-, lunch- och föräldraförmåner samt rådgivning

Självklart vet vi att du är unik med dina erfarenheter samt dina personliga egenskaper och vi ser fram emot att höra vad du kan bidra med i denna roll! Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan.

Om oss
Med över 2000 medarbetare är vi en av Sveriges största tech-organisationer. Vi tror på framtiden, lika mycket som vi är stolt över vår historia. Därför är vi ständigt på jakt efter nya förmågor som ser utmaningar och möjligheter i vårt digitaliseringsarbete. Det gäller allt från drift, underhåll och systemförvaltning till utveckling, innovation och design.

Vi är en decentraliserad organisation där du som medarbetare får ett stort eget ansvar. Långsiktiga affärsrelationer, lågt risktagande och kostnadsmedvetenhet är hörnstenar i Handelsbankens företagskultur och lägger grunden för att vår verksamhet bedrivs på ett ansvarsfullt, hållbart och framgångsrikt sätt. När vi rekryterar nya medarbetare söker vi efter personer som delar bankens grundläggande värderingar. Målet är att våra medarbetare ska spegla den marknad som vi verkar i – med olika bakgrund, kompetens och arbetslivserfarenhet samt olika sätt att tänka och lösa problem.

 

#LI-LB1

Handelsbanken Karriärföretag 2023

Dela på:

Län:

  • Stockholm

Anställningsgrad:

Heltid

Arbetstider:

Dag

Sista ansökningsdag:

2023-06-25

Arbetsplats/placeringsort:

Stockholm, Sweden

Kontaktpersoner:

Nancy Yakob

mob: +46 730581255

Företagets hemsida:

http://www.handelsbanken.se