Handelsbanken

Företagsrådgivare Skellefteå

Om oss

Handelsbanken är en långsiktig och engagerad arbetsgivare. Vi på Handelsbanken har som mål att vara och uppfattas som den mest hållbara banken. Vårt sätt att bedriva bank bygger framförallt på att vi har stor tilltro och respekt för den enskilde individen – både för våra kunder och medarbetare. Vi är en decentraliserad organisation där du som medarbetare får ett stort eget ansvar. Långsiktiga affärsrelationer, lågt risktagande och kostnadsmedvetenhet är hörnstenar i Handelsbankens företagskultur och lägger grunden för att vår verksamhet bedrivs på ett ansvarsfullt, hållbart och framgångsrikt sätt.

När vi rekryterar nya medarbetare söker vi personer som delar bankens grundläggande värderingar. Målet är att våra medarbetare ska spegla den marknad som vi verkar i – med olika bakgrund, kompetens och arbetslivserfarenhet samt olika sätt att tänka och lösa problem.

Om tjänsten och rollen

Vi söker nu Företagsrådgivare till vårt kontor i Skellefteå. Som Företagsrådgivare arbetar du nära dina kunder, du ser och förstår helheten och har affärsansvaret för kundens hela bankaffär. Du har ett stort eget mandat i att utveckla affären med befintliga och potentiella kunder inom ramen för Handelsbankens riktlinjer. Tjänsten innebär ett omväxlande och utmanande arbete. Utifrån din egen individuella handlingsplan arbetar du med stor frihet under ansvar och har stora möjligheter att påverka din egen utveckling inom Handelsbanken. 

Dina kompetenser och personliga egenskaper

Vi söker dig som gillar relationer, är ansvarstagande, utåtriktad och älskar att göra affärer. Du är strukturerad och noggrann samtidigt som du är flexibel då rutiner och verktyg förändras i snabb takt. Du trivs i en miljö där du träffar människor och bygger långsiktiga relationer.

Du har en positiv inställning och ett brinnande intresse för ekonomi, samt en förståelse för vad som driver en hållbar utveckling. 

Du har en ekonomisk utbildning från Universitet/Högskola alternativt yrkesutbildning inom bank och det är meriterande om du innehar Swedsecs bolånelicens och licens för Investeringsrågivning samt erfarenhet från rollen som företagsrådgivare på bank.

För att arbeta hos oss behöver du kommunicera obehindrat på svenska i tal och skrift. Andra språkkunskaper än svenska är meriterande.

Vi kommer att intervjua löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdagen.

 

Välkommen med din ansökan!

 

För information kontakta

Ulrica Magnusson Söderlund, Kontorschef, 0910-73 83 31

Isac Hansi, Stf kontorschef och Företagsmarknadschef, 0910-73 83 66

Åsa Nyström, Kontaktombud Finansförbundet, 0910-73 83 47

Carina Eckhardt, Kontaktombud Finansförbundet, 0910-73 83 44

Donald Edholm, HR, 090-15 45 08 

Handelsbanken Karriärföretag 2023

Dela på:

Län:

  • Västerbotten

Anställningstyp:

Tillsvidareanställning

Anställningsgrad:

Heltid

Arbetstider:

Dag

Seniority level:

Not_applicable

Sista ansökningsdag:

2023-04-30

Arbetsplats/placeringsort:

Skellefteå, Sweden

Företagets hemsida:

http://www.handelsbanken.se

Adress: