Handelsbanken Svensk kontorsrörelse

Företagsrådgivare, Uppsala Rosendal

Söker du en utvecklande roll i en stabil och spännande verksamhet där du dagligen får möjlighet att göra skillnad? Har du goda kunskaper inom ekonomi, god förståelse för bank och finans och trivs som bäst i breda rådgivande roller där du bygger långsiktiga samarbeten med dina kunder? Hos oss på Handelsbanken välkomnas du till en verksamhet som präglas av engagemang, hög kompetensnivå och samverkan.

Handelsbanken utvecklas och vi behöver rekrytera Företagsrådgivare till kontoret Uppsala Rosendal.

Arbetsbeskrivning
Som Företagsrådgivare arbetar du med kundföretagens hela bankaffär, vilket ger dig goda möjligheter att utveckla ditt affärsmannaskap. Du kommer att hantera både befintliga och nya kunder och utveckla samarbetet och affären inom ramen för Handelsbankens riktlinjer.

 

Rollen är både omväxlande och utmanande och du har ett stort eget mandat att driva och utveckla dina uppdrag. Utifrån din egen individuella handlingsplan arbetar du med stor frihet under ansvar och har stora möjligheter att påverka din egen utveckling inom Handelsbanken.

Kvalifikationer
Den vi söker är relationsorienterad, ansvarstagande, utåtriktad och älskar att göra affärer. Du är strukturerad och noggrann samtidigt som du är flexibel, då rutiner och verktyg inom banken utvecklas i snabb takt. Du behöver trivas i en miljö där du träffar många människor och bygger förtroende och långsiktiga relationer.

 

Vi förutsätter att du har en positiv inställning, god analytiskt förmåga och ett brinnande intresse för ekonomi, samt förståelse för vad som driver ett sunt och hållbart företagande.

Du har en eftergymnasial utbildning från högskola/universitet inom ekonomi, alternativt en yrkesutbildning från bank. Det är en fördel om du har Swedsecs bolånelicens och även licens för investeringsrådgivning, samt gärna erfarenhet från liknande roller inom finansbranschen.

För att arbeta hos oss behöver du kommunicera obehindrat på svenska i tal och skrift. Andra språkkunskaper än svenska är meriterande.

Om Handelsbanken
Handelsbanken är en långsiktig och engagerad arbetsgivare. Vi på Handelsbanken har som mål att vara och uppfattas som den mest hållbara banken. Vårt sätt att bedriva bank bygger framförallt på att vi har stor tilltro och respekt för den enskilde individen – både för våra kunder och medarbetare. Vi är en decentraliserad organisation där du som medarbetare får ett stort eget ansvar. Långsiktiga affärsrelationer, lågt risktagande och kostnadsmedvetenhet är hörnstenar i Handelsbankens företagskultur och lägger grunden för att vår verksamhet bedrivs på ett ansvarsfullt, hållbart och framgångsrikt sätt.

 

När vi rekryterar nya medarbetare söker vi efter personer som delar bankens grundläggande värderingar. Målet är att våra medarbetare ska spegla den marknad som vi verkar i – med olika bakgrund, kompetens och arbetslivserfarenhet samt olika sätt att tänka och lösa problem.

 

Urval och intervjuer kommer att ske löpande, ansök därför gärna så snart som möjligt.

För information: Kontakta gärna Kontorschef Sofie De Jounge på telefon 072 541 5442.

Handelsbanken Karriärföretag 2023

Dela på:

Län:

  • Uppsala

Anställningstyp:

Tillsvidareanställning

Seniority level:

Entry_level

Sista ansökningsdag:

2023-04-07

Arbetsplats/placeringsort:

Uppsala, Sweden

Kontaktpersoner:

Andreas Lagerhorn

Företagets hemsida:

http://www.handelsbanken.se

Adress: