Handelsbanken IT

Salesforce-utvecklare inom Customer Relationship Management Development till Handelsbanken

Vill du vara med i Handelsbankens digitalisering- och transformationsresa? Sök rollen idag som Salesforce-utvecklare och var med på vår modernisering av såväl teknik, arkitektur och arbetssätt!

Hos oss erbjuds du en vardag där du är med i hela utvecklingsprocessen, från idé till färdig produkt och du bidrar med tekniskt kunnande och engagemang. Inom vårt område Customer Relationship Management Development ansvarar vi för utveckling och förvaltning av våra systemlösningar för att användarvänligt visualisera kundengagemang och kundinteraktioner.

Handelsbanken är en stabil arbetsgivare med generöst förmånspaket och det finns stora möjligheter att göra karriär inom organisationen. Tjänsten är placerad på vårt kontor i centrala Stockholm, och området applicerar flexibelt arbetsliv vilket ger dig möjlighet att kombinera hemarbete med arbete på kontoret utifrån verksamhetens behov.

Om tjänsten och rollen
Vi söker en utvecklare med erfarenhet av att driva och ta fram lösningar inom Salesforce med fokus på Service Cloud, Financial Cloud och Sales Cloud. Du kommer tillhöra ett av Handelsbankens agila utvecklingsteam som har ansvar för utveckling och förvaltning av Handelsbankens CRM-system.

Vi arbetar i tvärfunktionella agila team enligt ramverket SAFe. Våra medarbetare ges stort eget ansvar och du förväntas självständigt driva frågor och aktiviteter inom teamets ansvarsområde.

Inom teamet är lagkänslan hög och vi välkomnar diskussioner för att tillsammans komma fram till hur vi gör saker på bästa sätt. Vi präglas av mycket hög kompetens inom både IT och verksamhet

Dina kompetenser och personliga egenskaper
Vi söker dig som har några års erfarenhet av utveckling på Salesforce plattformen. Vi ser att du har erfarenhet av att sätta upp och konfigurera Salesforce och/eller av att integrera Salesforce med andra verktyg och system. Då vi jobbar med hela koncernen krävs god förståelse för både svenska och engelska i tal och skrift.

Vi ser även att du har erfarenhet av Salesforce low-code verktyg för processautomatisering, kunskaper om Apex, lightning web components eller Java/Javascript samt databas-SOQL.

Som person är du kreativ, driven, strukturerad och kommunikativ. Du har en naturlig förmåga att dela med dig av din kunskap/erfarenhet och är inte rädd för att ifrågasätta invanda mönster. Därtill är du positiv, utåtriktad och har lätt för att samarbeta och gillar att lära dig nya saker.

För att vara framgångsrik i rollen ser vi även att du:

 • har relevanta certifieringar inom Salesforce tex Salesforce Administrator, Sales cloud, Service cloud, App Builder & Developer 1
 • har erfarenhet av källkodshantering i GIT
 • har god förståelse för agila utvecklingsmetoder samt kunskap i verktygen Jira & Confluence

Vi lägger lika stor vikt vid din dokumenterade erfarenhet som dina personliga egenskaper.

Vi erbjuder

 • Trygg arbetsgivare
 • Spännande och utmanande arbetsuppgifter
 • Work-life balance
 • Utvecklingsmöjligheter
 • Hybridarbete
 • Sunda värderingar kring samhällsansvar och hållbarhet
 • Hälsa och friskvård
 • Tjänstepension och försäkring
 • Personal-, lunch- och föräldraförmåner samt rådgivning

Självklart vet vi att du är unik med dina erfarenheter samt dina personliga egenskaper och vi ser fram emot att höra vad du kan bidra med i denna roll! Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan.

Om oss
Bakom varje sprint, epic, jira och PI planering står en person, ett team, ett lean-agilt tåg med ett uppdrag att göra tillvaron lite enklare eller bättre för våra kunder.

Med över 2000 medarbetare är vi en av Sveriges största IT-organisationer. Vi tror på framtiden, lika mycket som vi är stolt över vår historia. Därför är vi ständigt på jakt efter nya förmågor som ser utmaningar och möjligheter i vårt digitaliseringsarbete. Det gäller allt från underhåll och systemförvaltning till utveckling, innovation och design. 

Vi är en decentraliserad organisation där du som medarbetare får ett stort eget ansvar. Långsiktiga affärsrelationer, lågt risktagande och kostnadsmedvetenhet är hörnstenar i Handelsbankens företagskultur och lägger grunden för att vår verksamhet bedrivs på ett ansvarsfullt, hållbart och framgångsrikt sätt.

#LI-AJ1

Handelsbanken Karriärföretag 2023

Dela på:

Län:

 • Stockholm

Sista ansökningsdag:

2023-04-02

Arbetsplats/placeringsort:

Stockholm, Sweden

Kontaktpersoner:

Johanna Carlson

mob: +46 722397374

Företagets hemsida:

http://www.handelsbanken.se

Adress: