Handelsbanken Tech, Data & Innovation

Androidutvecklare till Handelsbanken i Malmö

Vill du vara med och driva Handelsbankens mobiltjänster framåt? Ta chansen att bli en del av vårt team och sök rollen som Androidutvecklare idag!

Handelsbankens mobilutveckling levererar uppskattade funktioner till kunder i Sverige och utlandet. Vårt område har helhetsansvar och är sammanhållande för apputveckling i banken. Vi strävar efter att ständigt förbättra vår förmåga att leverera, tar stort ansvar och brinner för det digitala kundmötet.

Vårt kontor ligger i centrala Malmö och vi erbjuder flexibilitet att varva arbete på kontor och hemifrån utifrån verksamhetens behov. Våra kollegor är vår arbetsmiljö - vi tror på hjälpsamhet och prestigelöshet och söker en likasinnad.

Om tjänsten och rollen

Som Androidutvecklare hos oss har du en aktiv roll i bankens vidareutveckling av kundmötet i mobilen. Du kommer arbeta i en verksamhet som har fokus på att leverera relevant nytta för kunden på ett affärsorienterat sätt. För oss är det viktigt att du kan utveckla både enskilt- och i grupp. Vi strävar hela tiden efter att vidareutvecklas och det är därför viktigt att du trivs i en miljö som inte är stillastående.

Under våra fortsatta stora digitala satsningar fokuserar vi ytterligare på ett förändrat arbetssätt och arbetar agilt enligt ramverket SAFe.

Inom teamet är lagkänslan hög och vi löser uppgifter tillsammans. Vi präglas av mycket hög kompetens inom både IT och verksamhet. Här kan du lära dig mycket och det finns mycket goda möjligheter att utvecklas inom banken.

Dina kompetenser och personliga egenskaper

Vi ser att du har en IT/teknisk-utbildning eller motsvarande kunskaper som du fått genom tidigare arbete. Vi söker dig som har några års erfarenhet av utveckling generellt med störst fokus på Android (Kotlin). Du behöver ha goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Som person har du ett stort eget driv, är noggrann, strukturerad och leveransfokuserad. Vi ser även att du trivs med att arbeta såväl självständigt som i team där man tillsammans delar med sig och ställer upp för varandra. 

Vi ser att du:

  • Har erfarenhet av både nyutveckling- och förvaltning.
  • Har erfarenhet av Java/Kotlin.
  • Har ett intresse av att följa upp hur vi kan lära av det som byggts för kontinuerliga förbättringar

Det är meriterande om du har erfarenhet av Jetpack Compose och intresse av designsystem.

Vi lägger lika stor vikt vid din dokumenterade erfarenhet som dina personliga egenskaper.

Vi erbjuder

  • Trygg arbetsgivare
  • Spännande och utmanande arbetsuppgifter
  • Work-life balance
  • Utvecklingsmöjligheter
  • Sunda värderingar kring samhällsansvar- och hållbarhet
  • Förmånspaket 

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss

Med över 2000 medarbetare är vi en av Sveriges största tech-organisationer. Vi tror på framtiden, lika mycket som vi är stolt över vår historia. Därför är vi ständigt på jakt efter nya förmågor som ser utmaningar och möjligheter i vårt digitaliseringsarbete. Det gäller allt från drift, underhåll och systemförvaltning till utveckling, innovation och design. 

Vi är en decentraliserad organisation där du som medarbetare får ett stort eget ansvar. Långsiktiga affärsrelationer, lågt risktagande och kostnadsmedvetenhet är hörnstenar i Handelsbankens företagskultur och lägger grunden för att vår verksamhet bedrivs på ett ansvarsfullt, hållbart och framgångsrikt sätt.

När vi rekryterar nya medarbetare söker vi efter personer som delar bankens grundläggande värderingar. Målet är att våra medarbetare ska spegla den marknad som vi verkar i – med olika bakgrund, kompetens och arbetslivserfarenhet samt olika sätt att tänka och lösa problem.

 

#LI-AJ1

Handelsbanken Karriärföretag 2023

Dela på:

Referensnummer:

CTM89

Län:

  • Skåne

Seniority level:

Mid_senior_level

Sista ansökningsdag:

2023-04-14

Arbetsplats/placeringsort:

Malmö, Sweden

Kontaktpersoner:

Företagets hemsida:

http://www.handelsbanken.se

Adress: