Handelsbanken Capital Markets

Affärsutvecklare inom Handelsbanken – Savings and Pension

Vill du vara med och utveckla Handelsbankens sparprodukter? Intresserad av nya utmaningar? Välkommen till Handelsbanken Savings & Pension!

Savings & Pension (S&P) är ett av Handelsbankens fyra produktområden och har det samlade produktansvaret för bankens spar-, pensions- och försäkringsaffär. Produktansvaret innefattar produktion, utveckling, paketering och distribution av produkter kopplade till Savings & Pension.

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en medarbetare till vårt produktteam inom Fonder och Värdepapper. I den här rollen som affärsutvecklare kommer du att leda och implementera olika typer av förändringar i produkternas värdekedja, vilket innefattar utveckling kopplad till såväl produktion som distribution av våra produkter. Du som affärsutvecklare blir involverad i arbetet med att designa och förnya fond- och/eller värdepappersprodukter och kapitalförvaltningstjänster. I arbetet ingår också att genomföra kostnadseffektiviserande åtgärder, minska risker och automatisera processer 

I rollen som affärsutvecklare kommer du att samarbeta med flera andra avdelningar inom S&P och Handelsbanken och lära dig mer om våra sparprodukter samt dess utveckling och infrastruktur. Du får möjlighet att utveckla dig som ledare och att ytterst bidra till ett bättre produkterbjudande ur såväl ett kundperspektiv som ett leverantörsperspektiv.

Kvalifikationer

Den vi söker är en lyhörd och nyfiken lagspelare som gillar att jobba i team, leda och engagera kollegor, men som också kan arbeta självständigt. Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som drivs och motiveras av eget ansvar där du har en tydlig struktur i ditt arbete. Du har förmåga att identifiera problem och vara lösningsorienterad samt öppen för nya utmaningar. Du har ett genuint intresse för verksamhet och affär, samt en förmåga att kunna bedöma vad som är lämplig omfattning och vad som skapar värde för kund. Du är en kommunikativ person med goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. För att du ska passa för tjänsten ser vi att du har erfarenhet från bank och finans och att erfarenhet av antingen fonder, strukturerade produkter, värdepapper eller regelverk kopplade till dessa är en stor fördel.

Vi ser också att du har en akademisk examen inom ekonomi, juridik eller liknande.

Om Handelsbanken

Handelsbanken är en långsiktig och engagerad arbetsgivare. Vår starka värdegrund bygger på tilltro och respekt för individen och genomsyrar hela vår företagskultur. Hos oss får du ett stort eget ansvar och stora befogenheter att fatta egna beslut, samtidigt som vår verksamhet bygger på samarbete och att vi stöttar varandra. Våra skilda kompetenser och erfarenheter gör att vi alla kan bidra till vår verksamhet med olika perspektiv. Vi har en stark tro på våra medarbetare och uppmuntrar egna initiativ, förmågan att tänka tvärt om och att söka innovativa lösningar. När våra medarbetare utvecklas, utvecklas banken.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande, ansök därför gärna så snart som möjligt!

 

Kontaktpersoner

Nina Pettersson, nina.pettersson@handelsbanken.se

Anna Domeij, anna.domeij@handelsbanken.se

Dela på:

Län:

  • Stockholm

Sista ansökningsdag:

2022-08-19

Arbetsplats/placeringsort:

Stockholm

Kontaktpersoner:

Anna Domeij

Nina Pettersson

Företagets hemsida:

http://www.handelsbanken.se

Adress:

Blasieholmstorg 11 106 70 Stockholm