Handelsbanken Svensk kontorsrörelse

Medarbetare Kundservice - Handelsbanken Umeå

Personlig service

Om oss
Handelsbanken Direkt – Personlig service dygnet runt – är bankens avdelning för kundmöten på distans. Vi är de svenska bankkontorens förlängda arm och förvaltar det förtroende kontoren byggt upp med sina kunder. Handelsbanken Direkt består av ca 330 medarbetare som via främst telefon men även via andra kommunikationskanaler som exempelvis mail, chatt och sociala medier möter ca 100 000 kunder och kollegor varje månad. Handelsbanken Direkt ger även investeringsrådgivning via telefon samt handlägger krediter som kortkrediter, privatlån och bolånelöften. Vi hanterar även Handelsbankens Facebook- och Twitter-konton samt ansvarar för bankens huvudväxel.

På Handelsbanken Direkt har vi personal på plats 24/7/365. Särskild personal arbetar natt. Arbetstiderna i denna tjänst är i huvudsak förlagda till dagtid men även kvälls- och helgarbete förekommer. Som medarbetare hos oss har du möjlighet att i viss mån påverka ditt schema. 

Vår verksamhet finns idag i Umeå, Linköping, Stockholm, Göteborg, Örebro, Malmö, Sundsvall, Luleå, Skellefteå och Arvidsjaur.

Om tjänsten och rollen
Handelsbanken Direkt söker nu medarbetare på heltid (provanställning tillämpas) samt visstidsanställda till vår nya enhet i Umeå.

Som medarbetare hos oss arbetar du med att ge bankens kunder stöd och hjälp i frågor som rör vår verksamhet. Dina första två veckor har du en introduktionsutbildning där du får lära dig olika banksystem, vilka mandat vi har att jobba med och bankens kultur. Du kommer till en början att introduceras inom frågor kring bankens självbetjäningstjänster, teknikfrågor och frågor rörande kundens privatekonomi. Längre fram finns möjligheter att bredda sina kompetenser och då möjlighet att lära sig andra affärsområden inom exempelvis företagsaffären och kredithantering.

Dina kompetenser och personliga egenskaper
Vi söker dig som brinner för kundmötet och strävar efter att överträffa kundens förväntningar. Du är en positiv lagspelare som drivs av att arbeta med service, att ge bankens kunder rådgivning och att göra affärer. Du är strukturerad och noggrann samtidigt som du bör vara flexibel då rutiner och verktyg förändras i snabb takt.

Ekonomisk utbildning från Universitet/Högskola alternativt yrkesutbildning inom bank är meriterande. Swedsecs bolånelicens och licens för Investeringsrågivning eller erfarenhet från finansbranschen är även det meriterande.

För att arbeta hos oss behöver du känna dig bekväm med det svenska språket såväl muntligt som skriftligt. Andra språkkunskaper än svenska är meriterande.

Information
Urval och intervjuer sker löpande.

Malin Ek, Gruppchef Handelsbanken Direkt, tfn; 090- 154 785, mail; malin.ek@handelsbanken.se

Christina Dansk, Chef HBD, 073-651 50 50
Kristina Stark, Verksamhetschef HBD, 070-619 49 12
Birgitta Lundström, HR, 090-15 45 72
Sofie Jakobsson, Finansförbundet, 070-290 32 87
Maria Oskarsson, Akademikerföreningen Saco, 073-347 85 19

 

Dela på:

Län:

  • Västerbotten

Sista ansökningsdag:

2022-08-23

Tillträde:

2022-09-07 eller slutet av september

Arbetsplats/placeringsort:

Umeå

Kontaktpersoner:

Birgitta Lundström

mob: +46 070 - 9925708

Företagets hemsida:

http://www.handelsbanken.se

Adress:

10670 Stockholm