Handelsbanken IT

Erfaren utvecklare JavaEE

 

Några ord om oss

Vi är en långsiktig och engagerad arbetsgivare, vår idé om att bedriva en bank bygger i grunden på tilltro och respekt för den enskilda individen - såväl kund som medarbetare. Det innebär också att du som medarbetare hos oss får ett stort eget ansvar.

Vill du vara med om att snabba upp och driva utvecklingen för att transformera Bankens filtjänster och Trade Finance tjänster och stärka upp vårt javateam runt filtjänster, affärstjänster och Trade Finance tjänster? Vill du vara med och arbeta med bankens initiativ som frontrunner inom det nordiska samarbetet för att ta fram en samnordisk plattform för betalningar? Då är du utvecklaren vi söker!

Om rollen

Det pågår mycket spännande utveckling och initiativ inom vårt område som du kommer att vara en del av. Du kommer fördjupa din kunskap om de verksamheter vi stödjer samtidigt som du kommer utvecklas till expert med specialistkunskaper inom betalningsområdet och/eller Trade Finance området. I arbetet ingår kontakter med både våra beställare och andra enheter på banken vilket ger dig goda möjligheter att utöka ditt nätverk. Du kommer att arbeta som JavaEE utvecklare tillsammans med andra Javautvecklare och Cobolutvecklare. Vi arbetar i agila tvärfunktionella team där vi tar ansvar för nyutveckling och förvaltning av teamets system och tjänster.

Din profil

Vi söker dig som:

  • har minst 3 års erfarenhet av backendutveckling som JavaEE utvecklare.
  • har erfarenhet av Jira och Confluence
  • kan Git/Gitbucket
  • har erfarenhet av Teamcity

Erfarenhet av agilt arbete är meriterande men viljan att ta till sig arbetssättet är ett krav.
Du kommunicerar obehindrat i tal och skrift på svenska och engelska.
Handelsbanken har Svenska som koncernspråk så svenska är ett absolut krav.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper såsom viljan att förändra, förmågan att hitta nya vägar framåt och en positiv attityd.

Vi tillsätter löpande så vänta inte med att skicka in ansökan.
Varmt välkommen med din ansökan!

Dela på:

Län:

  • Skåne

Sista ansökningsdag:

2021-04-29

Tillträde:

2021-04-29

Arbetsplats/placeringsort:

IT/Malmö

Kontaktpersoner:

Martin Åström

tfn: +46 40245682

Företagets hemsida:

http://www.handelsbanken.se

Adress: