Handelsbanken IT

RPA - automationsutvecklare

Vill du vara med och skapa förutsättningar för den digitala transformationen där innovation och teknik visar vägen framåt? Då kanske du är den automatiseringsexpert vi söker!

Efter några års arbete med olika automatiseringsverktyg växlar vi upp med siktet inställd på mer avancerade automationslösningar, där olika tekniker och verktyg bygger en integrerad helhet och stödjer verksamhetsprocesserna på ett effektivt sätt. För att åstadkomma detta behöver vi förstärka våra utvecklingsteam med ytterligare utvecklare.

Vi söker dig som har
· Minst tre års universitetsutbildning
· Minst fem års IT-utvecklingserfarenhet varav minst två år inom RPA
· Erfarenhet av att driva kravanalys, utveckling, test samt hantera support och förvaltning av automatiseringslösningar
· God analytisk förmåga
· God kommunikationsförmåga för att kunna förklara RPA för verksamheten och ta fram underlag för utveckling
· Kunskap om något/några programmeringsspråk såsom exempelvis C#, VB och Python
· Erfarenhet av versionshanteringssystem såsom GIT
· Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

Meriterande är
· Certifiering i något RPA-verktyg
· Erfarenhet av agil utveckling
· Erfarenhet av ML, AI, OCR och BPM
· Kunskap inom bank- och finans


Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper såsom viljan att förändra och positiv attityd. Du är en självgående person som får saker att hända, har förmågan att lyfta blicken samt ett driv för att hitta nya lösningar. Är du en nyfiken person som gillar att utmana dig själv samt stötta och utmana dina kollegor kommer du passa bra in i våra team. För att lyckas i rollen krävs också att du är flexibel då du kommer arbeta med många funktioner och avdelningar där förutsättningarna snabbt kan förändras.

Förutom fantastiska kollegor får du hos oss stora möjligheter att själv påverka ditt arbete samt att bredda och fördjupa dina kunskaper både inom IT- och våra verksamheter. I ditt arbete har du kontaktytor inom hela Handelsbankenkoncernen vilket ger dig möjlighet till både personlig och professionell utveckling.

 

Om oss

Handelsbankens IT har ca 2 000 medarbetare. Vi arbetar bland annat inom systemutveckling, arkitektur, IT-säkerhet, digitalisering och innovation, dataproduktion, kommunikation och support.

Automation och Processer är en del av IT-organisationen och vi stödjer hela Handelsbankskoncernen i dess automatiserings- och digitaliseringsresa samt ansvarar för Handelsbankens CoE för Automation. Vi arbetar med att effektivisera processer både utifrån processoptimering och automatisering och ligger i centrum av den digitala förändringen vilket gör att vi ständigt rör oss mot de nya innovationerna.

Dela på:

Län:

  • Stockholm

Sista ansökningsdag:

2021-04-30

Arbetsplats/placeringsort:

IT/Stockholm

Kontaktpersoner:

Evelita Zakaityte

tfn: +46 8 701 42 85

Företagets hemsida:

http://www.handelsbanken.se

Adress: