Handelsbanken

Teknisk Testledare till Handelsbanken

 Vill du arbeta både nära verksamheten och tekniken? Lockas du av att få arbeta både med testledning och tekniska tester? Då kan du vara den vi söker.

Om oss

Handelsbankens IT arbetar bland annat inom systemutveckling, arkitektur, IT-säkerhet, digitalisering och innovation, dataproduktion, kommunikation och support. Vi är inne i en stor spännande digitalisering- och transformationsresa som innebär förflyttning av teknik, arkitektur och arbetssätt.

Om tjänsten och rollen

Du får vara med i hela utvecklingsprocessen från idé till färdig produkt. I teamet bidrar du med din erfarenhet inom testområdet men också med affärsmässighet och engagemang. Avdelningen står inför en spännande resa gällande såväl teknik som arbetssätt och du ges en stor möjlighet till att vara med och påverka. Vi arbetar enligt SAFe-metoden i agila tvärfunktionella team med ett nära samarbete med affären. 

I din roll som Teknisk testledare kommer du att ha ansvar för att planera, leda, och koordinera tester i teamet. Som en del av ditt ansvar tar du fram teststrategier och testplaner. Du arbetar tillsammans med teamet för att ta fram testfall och för att utföra tekniska tester. Du är medveten om vikten av automatiska tester och bidrar aktivt till att utveckla rollen och arbetsprocesserna kring testarbetet i teamet och i tåget.

Dina kompetenser och personliga egenskaper

Vi söker Dig som har erfarenhet av test och testledning. Du har ett stort intresse för teknik och kvalitet samt en förmåga att tillsammans med andra ta dig an komplexa problem och hitta hållbara lösningar.

Det är en fördel om du har en god förståelse för olika systemmiljöer, tekniker och plattformar och har arbetat med Test Management for Jira.

Som person är du flexibel, drivande, noggrann och kommunikativ. Du har en naturlig förmåga för att samarbeta och för att dela med dig av din kunskap/erfarenhet.

Det är meriterande om du har kunskaper om testautomation, testdriven utveckling och SAFe.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela på:

Län:

  • Stockholm

Sista ansökningsdag:

2021-04-30

Arbetsplats/placeringsort:

IT/Stockholm

Kontaktpersoner:

Lotta Lindgren

tfn: +46 08 701 16 54

Företagets hemsida:

http://www.handelsbanken.se

Adress: